Erdhën shkronjat

Dy kafshë, një xhirafë dhe një luan, të quajtur Kiki dhe Koko, dy shokë të ngushtë, në kërkim të fuqisë, që do t’i bënte ata kafshët më të forta në të gjithë botën e kafshëve, kuptojnë se forca e vërtetë, qëndron tek dija. Ndaj për ta fituar, duhet të mësojnë të shkruajnë e të lexojnë. Dhe fillimisht të mësojnë shkronjat.

E hënë - E premte, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring