Yu-Gi-Oh

Yu Gi Oh nuk do të ishte më një djalë i zakonshëm, që kur gjyshi i dha një pazëll të një artifakti të vjetër egjiptian, ai do te fitoje aftësitë për të qenë më i forti në një lojë të quajtur Duel Monsters .Në atë lojë disa përbindësha që kanë ekzistuar në Egjiptin e lashtë çlirohen nga disa karta magjike dhe ndeshen.Dyluftimet do te jene magjike si vete zgjidhja e pazëllit i cili e kthen Yu Gi Oh ne një faraon mijëra vjeçar.

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring