12 shenjat e horoskopit

Një serial mbi 12 shenjat e Horoskopit.Çdo shenjë vjen me nje personazh argëtues.Çdo episod përmban një tipar të shkurtër bazuar në secilën nga 12 shenjat e Horoskopit, pa marrë parasysh se kur keni lindur, do të gjeni një karikaturë të animuar për ju, duke theksuar personalitetin tuaj dhe duke treguar disa të vërteta për mënyrën si mendoni dhe ndjeheni. Edhe për shikuesit që nuk besojnë tek shenjat e Horoskopit do të jetë e pamundur të mos jenë kuriozë se çfarë do të ndodhë me shenjën e tyre personale të yjeve në secilin episod.

Çdo ditë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring