Ibi

Ibi një vogëlushe shumë kureshtare nis nje udhëtim plot aventura me ndihmën e shokut të saj Tosi. Ata i ndjekin nga pas pemët,dhe keshtu mësojnë gjëra të reja dhe zgjidhin problemet e të tjerëve duke përdorur matematikën kështu ata bëjnë gjithmonë miq përgjatë udhëtimeve.

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring