Mos ma lësho dorën

Historia e Azrës dhe Xhenkut ndodhet në udhëkryqin më të rrezikshëm. Pasi kanë kurorëzuar më në fund në martesë dashurinë e tyre të zjarrtë e të mundimshme, fati i vë përballë sfidës më të vështirë. Në ditën që duhej të ishte më e lumtura e jetës, ajo qëllon Sumrunë, kurse ai aksidentohet me makinë bashkë me Mertin dhe Melisën. Jeta e tyre merr një rrjedhë dramatike. A do të munden ata të mposhtin këtë pabesi të fatit, apo brenga dhe ndjenja e fajit do të prevalojnë mbi dashurinë?

E hënë - e premte, ora:19:15, në


Programacioni sonte në Tring