Dashuri me qira

Kjo është historia e një vajze me emrin, Defne Topal, e cila e gjeti veten në mes të një loje të rrezikshme në kërkim të parave për të larë borxhin e vëllait të saj. Ajo ka vetëm gjashtë muaj kohë për t’u martuar me Omerin dhe për ta lënë. Kur Defne bëhet pjesë e jetës së Omerit, gjithçka do të ndryshojë përgjithmonë.

E hënë - E premte, ora:16:45, në


Programacioni sonte në Tring