A më mban mend?

Historia e një dashurie të zjarrtë që kërcënohet nga krimet e së shkuarës. Pedro dhe Vera njihen rastësisht në Spanjë dhe dashurohen marrëzisht me njëri-tjetrin, pa e ditur se kanë një të shkuar të përbashkët. Kërcënimet e Olmos, njeriut që e ka rritur Pedron, i ndajnë ata të dy. Pesë vite më vonë, Vera rikthehet në Meksiko bashkë me djalin e saj të vogël. Kur Olmo e shikon, marroset pas saj, i propozon për martesë dhe e prezanton me familjen. E ngazëllyer nga përkujdesja e tij, ajo vendon t’i japë një mundësi, pa e ditur se aty do të takojë Pedron, dashurinë e saj të jetës...

E hënë - E premte, ora:19:15, në


Programacioni sonte në Tring