Ramo

Frymëzuar nga një histori e vërtetë vjen historia e Ramos, një djali familja e të cilit, edhe pse e njohur në kontrabandën e karburantit, shfrytëzohet nga një tjetër familje. Ramo nuk e pranon këtë dhe vendos të ndryshojë të gjithë sistemin, pa marrë parasysh as vdekjen. Plaga e tij më e thellë është vdekja e të atit dhe për të marrë hakun e tij është i gatshëm të luftojë me gjithçka që ka. Por sprova më e madhe për të është dashuria, pasi e vetmja grua që dashuron është e bija e armikut të tij të përbetuar.

E hënë - E premte, ora:21:45, në


Programacioni sonte në Tring