Historia e gruas në art

Amanda Vickery eksploron udhëtimin e fshehur të krijimtarisë së femrave në artin perëndimor. Nga bota e vetmuar e Rilindjes italiane dhe Spanjës katolike, mes revolucionit dhe iluminizmit në Britani dhe Francë, Vickery do të zbulojë histori të pabesueshme femrash të talentuara dhe këmbëngulëse, që gjatë historisë kanë kaluar pengesa në dukje të pakalueshme për të përmbushur ambiciet e tyre artistike.

15 & 22 & 29 Shtator, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring