Tendencë

Një cikël emisionesh dedikuar krijimatarisë dhe modës franceze. Dizajnër dhe trende të ndryshme që lanë gjurmët e tyre në historinë botërore të modës.

Çdo ditë, ora:00:00, në


Programacioni sonte në Tring