Ne të dy

Arda dhe Xheren, dy fëmijë shumë kuriozë te cilët nuk ndahen nga kopshti i tyre, kanë si qëllim të eksplorojnë dhe të mësojnë gjithçka. Ata bashkë me prindërit do të shëtisin, argëtohen, luajnë dhe do të mësojnë për shkronjat, fjalët, natyrën dhe gjithçka.

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring