Grupi

Një ish avokat detyrohet të rikthehet në universitet për të marrë një diplomë. Megjithatë, ai përpiqet të shfrytëzojë aftësitë që ka mësuar si avokat për të marrë përgjigjet e provimeve dhe për të ngacmuar një vajzë seksi në lëndën e spanjishtes.

E hënë - E premte, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring