Coupling

Situata nga më komiket dhe batuta të papërsëritshme shkëmbehen mes gjashtë miqve të ngushtë, por me karaktere të ndryshëm. Ata flasin me njëri-tjetrin për të gjitha aspektet e një marrëdhënieje dhe seksit dhe janë gjithmonë në kërkim të dashurisë.

E hënë - E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring