Ana dhe ariu

Ana me shokun e saj ariun rikthehen në sezonin e dytë. Suprizat edhe këtë herë nuk do të kenë mbarim, por e veçanta qëndron te miku ynë special ku do të mesoni shume infomacione ne fusha te ndryshme.

Çdo të shtunë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring