Ben 10

Duke u bazuar në serialin më të dashur për fëmijë Ben 10 dhe suksesin e tij .Këtë herë heroin tuaj do j’ua risjellim vetëm për më të vegjlit e familjes.Gjithçka fillon kur Ben Tenison, një djalosh 10-vjeçar niset për një udhëtim bashkë me kushërirën e tij, Guenin dhe gjyshin Maks. Sapo Beni përballet me Omnitriksin që i ngjan orës së dorës , e cila i dhuron atij pushtetin dhe aftësinë për t'u shndërruar në dhjetë alienë super të fuqishëm. Aventura dhe personazhe të jashtëzakonshme e ndjekin heroin tone Ben 10.

Çdo ditë, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring