Na ishte një herë

Në çdo episod, figura të dashura të ekranit, emra të njohur të fushave të ndryshme dhe dubluesit më të mirë të filmave për fëmijë, do t’ju tregojnë vogëlushëve, një prej përrallave të preferuara të fëmijërisë së tyre. Kështu, përrallat klasike, më të bukurat e folklorit shqiptar e të huaj, të letërsisë botërore e shqiptare po ashtu, do të vijnë për të vegjlit tanë, nga zërat më të mëdhenj.

Çdo ditë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring