Winx Club

Winx Club është një sagë fantazi moderne që trajton jetën dhe aventurat e gjashtë zanave. Blum, Stela, Flora, Aisha, Tehna dhe Muza. Ato ndajnë jetën e tyre të përditshme mësimet, romancat, grindjet dhe miqësine e madhe. Në çdo moment ato mund të shndërrohen në super-heroina, të gatshme për të mposhtur të keqen dhe për të shpëtuar këdo që është në rrezik.Ne kete sezon zanat tona kane nje mision të zbulojnë rëndësinë e vërtetë të kafshëve të rralla te zanave.Ato krijojnë një park shpëtimi, gjithashtu ndërmarrin misione në dimensionin Magjik për të rritur ndërgjegjësimin për kafshët dhe për të zbuluar fuqinë përfundimtare të kafshëve të zanave, të cilat mund të japin kontroll mbi të gjitha kafshët e Universit Magjik.

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring