Heroi I shpejtë

Sonik eshte i shpejte i forte dhe guximtar ai është gjithmonë i rrethuar nga miqtë e tij me ndihmën e tyre ia del gjithmonë mbanë,deri në shfaqjen armikut te tij të betuar Dr Eggman i cili nuk ka hequr dore nga misioni i tij për të pushtuar boten. Ai eshte i afte për të bëre gjithçka.Sonic dhe miqtë e tij do te perjetojne aventura të reja dhe mbi të gjitha dashurinë për njeri-tjetrin ku si gjithmonë bashkimi bën fuqinë.

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring