Vajzat Mjau

Vajzat Mjau - Mbrojtëset e planetit. 5 luftëtare për drejtësi, 5 superheroina, Zoi, Kiki, Korina, Rëne dhe Brixhet, AND- ja e të cilave, e kombinuar me atë të kafshëve të rralla u jep atyre fuqi të mbinatyrshme. Tani, fati i planetit Tokë, varet vetëm prej tyre.

Çdo ditë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring