Jelloustoni

Jelloustoni madhështor është një nga mjediset më dinamike... më të paparashikueshme dhe më tërheqëse në Tokë. Në thellësi të Maleve Shkëmbore, kjo hapësirë boshe e egër është shtëpia e kafshëve më të njohura të Amerikës Veriore. Por çdo vit, këto kafshë sprovohen në limitet e tyre.

Çdo të premte, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring