Aretha Franklyn

Sezoni i tretë do të eksplorojë gjenialitetin muzikor të Aretha Franklin, karrierën e saj të pakrahasueshme dhe ndikimin e pafund që ajo ka pasur në muzikë dhe kulturë.

Çdo të shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring