Koronavirusi

Mendohet të ketë rreth 1.5 milionë viruse në natyrë, të cilat nuk i njohim ende. Secili prej tyre mund të përhapet që tani në mbarë popullatën njerëzore. Po nga të gjitha viruset e kësaj bote, pse pikërisht ky virus solli këtë lloj pandemie që s’e kishim parë që prej më shumë se një shekulli? Dhe si do të marrë fund një pandemi si kjo? Një virus mund të jetë po aq shkatërrimtar sa një bombë apo një raketë.

Çdo të hënë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring