E ardhmja është sot

Njihuni me tendencat e fundit të shkencës dhe hulumtimit shkencor. Mësoni të rejat mbi zhvillimet shkencore jetike për të ardhmen, nga eksplorimet në hapësirë deri te kërkimet mjekësore, nga njohuritë më të fundit mbi psikologjinë deri në planifikimin e qyteteve të së ardhmes. Një raport i detajuar për njerëzit dhe shkencëtarët që qëndrojnë pas disa prej përpjekjeve më të mëdha për të përmirësuar të ardhmen e njerëzimit.

Çdo të diel, ora:22:30, në


Programacioni sonte në Tring