Sisi: Fati I një perandoreshe

Perandoresha e re Sisi vendos të qëndrojë në një pallat në Hungari bashkë me të bijën e saj, një vend ku ajo mund të jetë vetvetja, larg rregullave strikte të Austrisë. Kont Andrasi do t’i rrëfejë për dashurinë e tij dhe kjo duket se e detyron të kthehet në Vjenë. E dëshpëruar, ajo sëmuret dhe rrezikon të mos e kalojë dimrin. Do ta ndihmojnë atë udhëtimet në Evropë dhe dashuria e Franc Jozefit?

15 Shtator, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring