Lorenci I Arabisë

Kjo është historia e T. E Lawrence, oficerit anglez që arriti me sukses të bashkonte dhe të udhëhiqte fiset arabe gjatë Luftës së Parë Botërore në misionin e tyre kundër turqve. Udhëtimi i tij në shkretëtirën e egër do të jetë epik.

20 Shtator, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring