Magji dashurie

Maria Hoze është një vajzë e thjeshtë, e cila pret me padurim martesën e saj me Alehandro Lombardon, pa e ditur se ai në të vërtetë është vëllai i tij lakmitar, Bruno, që kërkon t’i marrë atij pasurinë e trashëguar nga i ati përmes saj. Maria Hoze ndodhet në udhëkryqin e jetës, mes frikës nga Bruno dhe dashurisë së madhe për Alehandron...

E hënë - E premte, ora:18:40, në


Programacioni sonte në Tring