Unë jam Frenki

Ajo është Frenki, objektivi ynë. Një çip i ri do të ndryshojë gjithçka. Një memorie e re do t’i hapë dyert miqësive të reja. Rreziqe dhe plane të reja, këto dhe shumë të tjera do të na shoqërojnë gjatë sezonit të ri.

Çdo ditë, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring