Toka: Një pamje nga hapësira

Nga hapësira... pamjet e planetit tonë janë befasuese. Satelitët që rrotullohen rreth Tokës na dhurojnë imazhe me detaje të jashtëzakonshme. Duke përdorur kamera në tokë, në ajër... dhe në hapësirë, ne mund të rrëfejmë historinë e jetës në Tokë nga një këndvështrim i ri.

Çdo të premte, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring