Ribashkimi

Azizi dhe Ferideja janë fëmijët e dy armiqve të përbetuar, Faikut dhe Tahsinit, të cilët në rini kanë luftuar për zemrën e Syhejlës. Kur zbulon se i biri ka rënë në dashuri me të bijën e Faikut, Tahsini mendon se më në fund tani mund të marrë hak. Teksa vajza e urren, djaloshi do të bëjë çmos për ta bërë të tijën. Hakmarrja apo dashuria, cila do të triumfojë në marrëdhënien e tyre?

Çdo të premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring