Dy vëllezër në biznes

Për vëllezërit binjakë, Jonathan dhe Drew Scott blerja e një shtëpie në kushte të rrënuara dhe më pas transformimi i tyre në të reja është një investim shumë i mirë. Ata synojnë të ndihmojnë çiftet të blejnë shtëpi të tilla dhe më pas ti transformojnë ato në shtëpitë e ëndrrave.

E premte - e shtunë, ora:23:00, në


Programacioni sonte në Tring