Liqeni i mjellmave

“Liqeni i mjelmave”, baleti më i famshëm i të gjitha kohërave, me muzikë të Çajkovskit dhe koreografi të Marius Petipës dhe Rudolf Nurejevit, vjen në këtë realizim të vitit 2019 nga Teatri Kombëtar i Parisit. Në rolin e protagonistëve, Odetës dhe princit Zigfrid, balerinët Leonore Baulac dhe Germain Luvet sjellin me mjeshtëri historinë e dashurisë së pamundur mes princit-njeri dhe princeshës-zog.

27 shkurt/ e enjte, ora:22:30, në


Programacioni sonte në Tring