Tristani dhe Izolda

“The Metropolitan Opera” e Nju Jorkut vjen me një prodhim vizionar të operës epike të Vagnerit “Tristani dhe Izolda”. Sopranoja Nina Stemme dhe tenori Stuart Skelton na sjellin me një interpretim të jashtëzakonshëm historinë prekëse dhe pasionante të dy të dashuaruarve të pafat, Tristanit dhe Izoldës, të cilët luftojnë çdo pengesë që i ndan nga fati i tyre i vërtetë.

25 shkurt/e martë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring