Stacioni i fundit

Filmi është një dramë historike që paraqet jetën e shkrimtarit të njohur rus Leon Tolstoi, i cili lufton për të ekuilibruar famën dhe pasurinë me zotimin e tij ndaj një jete pa të mira materiale. Nën interpretimin e aktorëve Christopher Plummer në rolin e Tolstoit dhe Helen Mirren në rolin e gruas së tij, filmi paraqet betejën midis gruas së Tolstoit dhe dishepullit të tij për trashëgiminë dhe të drejtat e veprave të shkrimtarit.

16 shkurt/e diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring