Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Zëri i arsyes

Këto janë aventurat dhe telashet e komedianit Jerry Seinfeld, një aktor komik i suksesshëm në NY, i cili ndaj jetën e tij frenetike me miqtë e tij duke e mbushur të përditshmen plot humor.

E hënë - e premte, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring