Kur mrekullitë ndodhin

Fulvio, një prerës kokash i paskrupullt në një kompani të njohur, pushohet edhe vetë nga puna. Reagimi pas këtij njoftimi i kushton shtrenjtë: ai dërgohet një muaj me shërbim social të cilin duhet ta kryejë pranë strehimores së famullisë së të vëllait, Dom Xhermanos. Si menaxher i skalitur që është, Fulvios, nuk i duhet shumë të kuptojë se për të ndihmuar të vëllanë dhe fëmijët e fshatit duhet një “mrekulli”. Pa dijeninë e të tjerëve, ai e sajon një të tillë.

13 shkurt, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring