Një vajzë pa komplekse

Që kur ishte një vajzë e vogël, i ati i Emit i kishte ngulitur asaj në kokë se monogamia nuk është reale. Pasi u bë shkrimtare e një reviste, Emi jetonte me këtë besim; shijonte atë që ndiente dhe bënte një jetë të lirë pa u angazhuar në lidhjet romantike. Por ajo zbuloi se po fillonte të dashurohej me personin për të cilin po shkruante artikullin, një mjek simpatik dhe i suksesshëm me emrin Aron Koners.

14 shkurt, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring