Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Akademia mbretërore

Të gjithë e njohim historinë e heronjve të përrallave, por jo të gjithë e njohin aventurën më të madhe të jetës së tyre.Ata tashmë janë plakur dhe për ta rrëfyer historinë e tyre tek brezat e ardhshem, kanë vendosur të ribashkohen e të krijojnë një shkollë: Akademia Mbreterore.Aventura plot magji dhe histori tërheqëse do bashkohen me ne çdo ditë në Kids

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring