Shën Valentin i trishtë

Dini dhe Sindi janë një çift i martuar. Historia e tyre e dashurisë tregohet në të shkuarën dhe në të tashmen. Dini e adhuron Sindin dhe do të bënte gjithçka për të, por me kalimin e viteve lidhja e tyre ndryshon dhe ajo ndjen se nuk e dashuron më.

15 shkurt, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring