Vrasës me pagesë

Një agjente idealiste i FBI-së merr një mision të rrezikshëm në kufirin mes Meksikës dhe Shteteve të Bashkuara. Ajo përballet me brutalitetin e kartelëve meksikanë të drogës dhe bëhet partnere me një nga drejtuesit e tyre, i cili e njeh mirë organizatën. Me Emily Blunt, Josh Brolin dhe Benisio del Toro, një dramë ku detyra është më e rëndësishme se gjithçka.

1 shkurt/e shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring