Histori sekrete e doktor Frankenshtajnit

Një histori e treguar nga këndvështrimi i Igorit, i cili bëhet mik me studentin e ri të mjekësisë, Viktor Von Frankenshtajnin, për shkak se ky i fundit e shpëton nga jeta e mjerë në cirk. Ai do të dëshmojë gjithashtu se si Frankenshtajni u bë njeriu dhe legjendari që njohim ne sot.

8 shkurt/e shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring