Autobusi 657

Luk Voni punon në një kazino të drejtuar nga një miku i tij I vjetër, famëkeqi Frensis “Papa” Silva. E bija e Vonit është e sëmurë dhe ka nevojë për një operacion, por atij I mungojnë paratë dhe në dëshpërim e sipër pranon të grabitë kazinonë e Silvas së bashku me një njeri të rrëmbyer, Xheizon Koksin i cili punon edhe ai në Kazino. Ata e kryejnë planin e tyre, por mbeten pa rrugëdalje dhe marrin peng një autobus, një veprim që do të sjellë pasoja tepër të hidhura.

10 shkurt/e hënë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring