Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Hakmarrje e ëmbël

Pelini është një vajzë e bukur e cila është në prag të martesës me të dashurin e zemrës, Tollgën, por ky i fundit e braktis në altar dhe do të zhduket pa lënë gjurmë. E tronditur dhe e zhgënjyer, ajo zbulon rastësisht se po e ndjek nga pas një mallkim për një faj të së shkuarës. Sinani/Tankuti është një djalosh i sinqertë, që është kthyer nga jashtë për të hapur restorantin e tij. Dikur ai e dashuronte marrëzisht Pelinin, por ajo e poshtëroi. Ndërsa sot, ajo është e bindur se nuk mund ta gjejë lumturinë nëse ai nuk e fal për atë çka ka ndodhur vite më parë.

E shtunë - e diel, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring