Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Një shtëpiake jashtë rregullave

Keti është një bashkëshorte dhe nënë e tre fëmijëve me kohë të plotë. Pavarësisht nga pesha që e penalizon në krahasim me nënat e tjera të qytetit, vetëbesimi është arma e saj e fortë, të cilën e shpalos sa herë që i jepet mundësia.

E hënë - e premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring