Kthim në ekipin fitues

Kori, një adhuruese e lëndëve shkencore ngatërron autobusin e shkollës dhe përfundon në një akademi futbolli. Ajo u pranua nga shoqëria dhe mbi të gjitha fitoi simpatinë e superyllit të shkollës.Kori ka një qellim,fitoren .Kështu ajo bashkon aftësitë e ndryshme të ekipit të saj për të triumfuar në turneun kombëtar.

13 mars e premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring