E pamëshirshmja

Fernanda kërkon hakmarrje pasi burri i saj vritet dhe ajo bie pre e dhunës seksuale në natën e martesës së tyre. Mes kujtimeve kumbuese të asaj nate fatkeqe e dramatike, ajo i ka bërë vetes një zotim, që nuk do t’i dridhet dora para askujt. Por, ndodh të ngatërrojë dashurinë e vërtetë, Rafaelin, me njeriun që i shkatërroi jetën, që në fakt është babai i tij...

E hënë - E premte, ora:19:15, në


Programacioni sonte në Tring