Dyshja fantastike

Barxha dhe MKXH janë dy agjentë të suksesshëm në sektorët përkatës. Të dy profesionistë, të dy të suksesshëm, homologë, por edhe rivalë të përjetshëm. Sa të ndryshëm, edhe të ngjashëm nga njëri-tjetri, ata bashkojnë forcat në një mision të rëndësishëm, në luftë me një organizatë kriminale të rrezikshme ndërkombëtare. Tani, përveçse do të durojnë njëri-tjetrin, duhet të përballen me rrezikun për jetën dhe kurthet e njëpasnjëshme.

E hënë - E premte, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring