Planeti ynë

Në këtë cikël dokumentarësh do të mësojmë rreth mrekullive natyrore që na kanë mbetur dhe se si t’i ruajmë ato në mënyrë që njerëzimi dhe natyra të begatojnë.

Çdo të premte, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring