Milo

Milo është një lepur i vogël dhe shumë kurioz, aventurat e të cilit ilustrojnë një fëmijë në jetën e tij të përditshme. Ai gradualisht mëson të njohë veten dhe botën përreth.Përgjigjet e risive suprizave dhe shume te panjohurave i gjen gjithmonë me ndihmën e mamit,babit ose mesueses.

Çdo ditë, ora:18:45, në


Programacioni sonte në Tring