Dy fytyrat e Almës

Alma është një grua që të gjithë e njohin si bujare dhe shpirtmirë, por ligësia e saj nuk ka fund. Pas vdekjes tragjike të prindërve, tezja e saj Ofelia vendos ta rrisë me shumë dashuri së bashku me të bijën. Por Alma i bën atë dhe të shoqin fajtorë për vdekjen e prindërve të saj dhe kërkon hakmarrjen. Roberto një djalë që ka qenë gjithmonë i dashuruar me të, tashmë që është rikthyer, bën çmos që t’i fitojë zemrën, pa e ditur se ajo është shndërruar në një grua të ligë, që ka vetëm një synim, të shkatërrojë familjen që e rriti.

E hënë - E premte, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring