Dashuri dhe tekila

Jalisko, qyteti piktoresk i tekilës, shndërrohet në skenën e një historia të zjarrtë dashurie. Gaviota është një punëtore që i bie vendit kryetërthor me nënën e saj, nëpër zonat e korrjes. Ndërsa Rodrigo është nipi i Amadorit, patriarkut të fisit Montalvo, që është marrë me biznesin e tekilës për breza të tërë. Ngjarjet marrin një rrjedhë të papritur kur Rodrigo dhe Gaviota takohen...

E hënë - E premte, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring